Menu Sluiten

Onze partners

Wij streven ernaar in samenwerking met onze partners bij te dragen aan een duurzame samenleving. 

Samenleving

Als A. van de Groep & Zonen staan we midden in de samenleving. We zijn een verantwoorde werkgever voor onze werknemers. We bieden werkgelegenheid aan mensen uit de regio, waarin ons bedrijf is gevestigd.   

Brokers

We zijn Better Biomass gecertificeerd producent en leveren 100% groen gas. Ook zijn we aangesloten bij Sedex, een internationaal platform ter bevordering van de verduurzaming van de wereldwijde logistieke keten. 

Samenleving

Twee derde van de mensen uit de gemeente Bunschoten Spakenburg die gas gebruiken voor de verwarming van hun woning of om mee te koken, doen dat met groen gas van A. van de Groep & Zonen. Daarnaast geven we een belangrijke economische impuls aan de regio. We hebben veel mensen uit de regio in dienst. En we maken gebruik van veel toeleveranciers uit de buurt. Circa de helft van ons jaarlijks onderhoud wordt lokaal ingekocht. 

Brokers

We produceren en leveren 100% natuur gas.
Hiervoor zijn we gecertificeerd met het Better biomass certificaat. Dit certificaat wordt gebruikt om de duurzaamheid van biomassa voor energie, brandstoffen en bio-based producten aan te tonen. Better Biomass wordt beheerd door NEN, het Nederlands Normalisatie-instituut.