Menu Sluiten

Ervaart u geurhinder, meld het direct.

Wat gebeurd er met de melding? Na uw melding nemen wij uw geurklacht in behandeling. Dit betekent dat we nagaan of de geurhinder geroken kan worden. Ook wordt onderzocht wat de oorzaak is van de klacht. Een aantoonbare relatie tussen meldingen en de uitstoot van geur beïnvloedt wel of sprake is van een aanvaardbaar hinderniveau.

A van de Groep en Zonen BV, een bijdrage aan een gezonde Aarde door productie van groen gas.

Geurhinder een onprettige ervaring. Daarom zijn wij constant in beweging door aanpassingen in ons systemen.

Slimme software zorgen voor betere tracking, ons nieuwe platform helpt ons hierbij.

Geurhinder melden dat kan nu direct bij ons. We houden u graag op de hoogte.

Voor het beter in beeld brengen van de geur die vrij komen werken wij samen met Olfasense, een gerenommeerde organisatie die gespecialiseerd zijn in geurmetingen.  Olfasense B.V. is een milieuadviesbureau. Zij hebben meer dan 30 jaar ervaring op het gebied van milieukundig geuronderzoek. Wij maken daarom ook gebruik van de door Olfasense aangeboden geurklachtenmanagement software Ortelium.

Ortelium ® applicatie verzamelt relevante data, die vervolgens op een inzichtelijke wijze, en met behulp van een topografische kaart, worden gepresenteerd en geëvalueerd. Doordat de applicatie prognoses maakt bij overlastsituaties, en terugkoppeling geeft aan alle betrokken partijen.

U dient eerst de stappenplan te volgen om een melding te kunnen doen. Na het volgen van de stappenplan kunt u klikken op de hier onder vermelde icoon.

Eerst dient u zich te registreren met uw e-mailadres.

Klikt u op de knop “Register” hier wordt gevraagd naar uw e-mailadres.

-Na registratie sturen wij u een e-mail met een activeringslink, het kan in uw ongewenste map terecht komen.

-Het account moet binnen twee dagen worden geactiveerd.

-Nadat u uw account hebt geactiveerd, sturen wij u een wachtwoord.

Om in te kunnen loggen heeft u geregistreerd met uw e-mailadres en heeft u van de klachtensysteem een tijdelijke wachtwoord ontvangen.

  • Met dit wachtwoord en uw e-mailadres kunt u inloggen.
  • Na het inloggen is het mogelijk om uw wachtwoord te wijzigen of andere aanpassingen maken aan uw profiel.

Klikt u op “Sign in” om in te loggen.

Maak de keuze “Normal sign in” om in te loggen

Voer uw e-mailadres in “e-Mail”

Voer uw wachtwoord in “Password”

Bent u uw wachtwoord vergeten dan kunt uw een “Forgot password?” volgen.

Na het inloggen kunt u een melding maken.

  Klikt u links boven in het scherm om een melding te maken, er zal een venster worden getoond om uw melding te registreren.

Door uw browser wordt gevraagd of u uw locatie bepaling van uw browser wil activeren. De meldsysteem maakt namelijk gebruik van een locatie bepaling.

De locatie bepaling van uw browser werkt niet altijd 100% wij raden u dan ook aan om zelf uw locatie te bepalen in het meldsysteem.

Het is belangrijk dat u direct een melding maakt wanneer u geurhinder ervaart, geeft u ook aan waar u op het moment bevindt bij het maken van een geurmelding. 

Doet u dat niet dan is er helaas geen juiste meting.

Het is ook mogelijk om middels uw telefoon een melding te maken. Kies uw besturing van uw mobiele telefoon om de juiste app te downloaden.